Viper nasıl oynanır

 Valorant Viper Rehberi

YETENEKLER

Çürüme Hasarı ve Yakıt

Viper’ın yetenekleri iki konsepte dayanır:

  • Çürüme hasarı, sağlığınızı 1 puana düşüren, ancak sizi öldürmeyen bir tür hasardır.
  • Yakıt tam olarak düşündüğünüz şeydir. Viper‘ın bazı yetenekleri için bir gaz kaynağı havuzu var. Bu yetenekler AÇIK olduğunda, Yakıtınız 100’den 0’a düşmeye başlayacaktır. Yetenekler KAPALI olduğunda yakıt kendini yeniler.

C – Asit Havuzu (100 Kredi)

Tur Başına Kullanım Sayısı: 2

VALORANT Viper Guide - Poison CloudVALORANT Viper Guide - Snake Bite
VALORANT Viper Rehberi – ASİT HAVUZU

Bir kimyasal fırlatıcı KUŞAN. Yere çarptığında parçalanan bir kapsül fırlatmak için ATEŞ ET. Oluşturduğu uzun süreli kimyasal alanda kalan düşmanlar hasar alır ve yavaşlar.

Asit Havuzu, üzerinde duran kişiye zamanla hasar veren 2 şarjlı toksik tüpdür. Asit Havuzu‘nun ortaya çıktığı yere yön vermek için tüpleri duvarlardan sektirebilirsiniz. Yetenek tam bir durdurucu olmasa da, kendi yolları vardır.  Asit Havuzu, özellikle dar sokaklarda veya Split‘teki Kanalizasyonlarda veya Haven‘ın keskin nişancı pencerelerinin sert açıları gibi geçitlerde kullanışlıdır.

Bu yetenek, bir alan engelleyicisi olarak yeşil zehirli bir sıvı havuzu oluşturmak için birbiri ardına atılabilir. Ancak, Viper‘ın cephaneliğinden başka bir tüp alması gerektiğinden, atışlar arasında yeniden yükleme süresi vardır.

Q – Zehir Bulutu (200 Kredi)

Tur başına kullanım sayısı: 1, Yeniden yerleştirilebilir

VALORANT Viper Guide - Poison Cloud
VALORANT Viper Rehberi – Zehir Bulutu

Bir gaz salgılayıcı KUŞAN. Tur boyunca devamlı yerde kalacak salgılayıcıyı fırlatmak için ATEŞ ET. Yakıt kullanarak zehirli bir duman bulutu oluşturmak için YENİDEN KULLAN. Bu yetenek birden fazla kez YENİDEN KULLANILABİLİR ve yerden alınarak YENİDEN YERLEŞTİRİLEBİLİR.

Zehir BulutuVALORANT‘taki bir başka duman yeteneği, ancak Viper dumanında onu diğerlerinden farklı kılacak bir şey var. Viper’ı ve içeri giren her şeyi gizlemeye ek olarak, bir yan etkisi vardır: çürüme hasarı.

Viper’ın tüm yetenekleri müttefiklerini de etkiler, bu da Viper dışındaki herkesin zarar göreceği anlamına gelir.

Zehir Bulutu yeniden yerleştirilebilir bir yetenektir, bu nedenle gerektiğinde bombanızı alıp yeniden yerleştirmeyi unutmayın. Bulutun asıl yerleşimi önemini kaybettikten sonra bombanızı yerden alma alışkanlığını kazanmak, düşmanı parçalamak için size daha fazla fırsat kazandıracaktır.

Viper oynamak, sonsuza dek süreceğini düşünmek rahatlatıcı. Ne yazık ki ve neyse ki, Zehir Bulutu ne kadar Yakıt kaldığına bağlı olarak belirli bir süre sonra çözülür. Bu nedenle bombayı stratejik alanlara koymak ve yeniden yerleştirmek de çok önemlidir. Kimyasal kaynaklara sahip olduğunuz sürece, tur boyunca dumanı açabilir ve kapatabilirsiniz.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EDUCATHUB NEDİR NASIL KULLANILIR